learning to believe the little lies again

Hétfőn tehát nekikezdtem az őszi ciklusnak. Kerestem a múlt héten valami olyan basic edzéstervet, amit még a jelenlegi állapotomban is meg tudok talán csinálni, lehetőleg úgy, hogy ne dőljek ki a 10 hét környékén. Ez lett, majd itt-ott adjusztálom, ha kevésnek tűnik. Amíg 32 fok van este nyolckor, addig biztos nem lesz ilyen.

Időközben futottam közel két hete a maraton váltón, amiről teljesen elfeledkeztem, ezért hazudtam azt, hogy nincs már verseny a naptáramban. Ráadásul két körre voltam hitelesítve, azaz 14k.A második kör elején a rakparton gondoltam hosszú idő óta először, hogy futni igazán remek dolog. Ráadásul találkoztam egy balatoni ismerőssel, és komolyan mondtam, mikor azt ecseteltem neki, hogy a vasárnap reggeli hosszúfutások kezdenek hiányozni.

A héten megnéztem, hogy 16 hét múlva hol lesz a közelben maraton, nincs kedvem messze menni most már addig, amíg össze nem szedem magam, ha egyáltalán sikerül még valaha. Szóval Kassa, ott még úgysem voltam.

Kivételesen bevallott célja a felkészülésnek a versenysúlyom visszanyerése, azaz minden hétre az öt futás mellett jut -1 kg is a tervek szerint. Szóval ez van, egyébként úgy nagyjából nincs kedvem semmihez, szóval a futás ismét csak hasznos, hogy felderítsük, kijön-e még a patkány a romok közül.