summer run (V2)

valamivel unalmasabb bejegyzes kovetkezik az elozonel, megpedig arrol hogy hogy sikerult idei elso rovidgatyas-polos futasom a hetvegen.

szombaton arra ebredtem hogy betuz a nap a szobamba es ez eleg motivalo ero volt ahhoz hogy meg  delelott nekiinduljak a futasnak, holott a hetvege elso napjat rendszerint deligdoglessel szoktam tolteni. az ujonnan felfedezett lea bridge es kornyeke, a walthamstraw es hackney marshes, valamint springfield park volt az uticel. nem is tudom miert jartam eddig a regent’s canalra, valoszinuleg egyreszt a megszokas miatt, masreszt mert annyira nem ismertem ezt a reszt. de egybol abszolut kedvencce valt.

az idojaras tokeletesen nyari volt a hetvegen, egy cseppet sem faztam a rovidgatya-polo komboban, sot. nem annyira temposan indultam neki mert hosszu futas volt tervbeveve, foleg az elozo heti szabotalos-idoszak miatt. a csatorna mellett futottam egy jo darabon majd at a hackney marshesra, ahol franko erdos reszek is vannak, annyira hogy madarcsicserges volt es nyar-illat, ezek pedig ugy megdobtak energiaval hogy _majdnem_ 2 orat sikerult futnom ami meg tobb is volt annak mint amit terveztem. par vizholyagot szereztem de ezen kivul elveztem a futas minden percet, a delutant meg plane, meg a tanulmanyaimmal is sikerult jelentos mertekben haladnom.

masnap mar reggeli utan nekialltam az esszeirasnak es ugy delutan 1 kornyeken kezdett a tokom nagyon kilenni vele ugyhogy futocipo fel es nyomas kifele. annyira meleg nem volt mint elozo nap, furcsamod megis tobb volt az ember de igy is abszolvaltam masfel orat ami tolem igen szep teljesitmeny, foleg hogy a hetvegi ‘hosszu’ futasokra soha nem kontraztam eddig ra egy masik egyoran feluli korrel. az utvonalom valtoztattam egy kicsit, igy vegig viz mellett mentem.

ma piheno van, holnap pedig day offom, ugyhogy mar szinte varom hogy az agyam feladja a szolgalatot es mehessek kiszelloztetni belole minden gozt egy _nagyonhosszu_ kor kereteben. sajna allitolag jon a gany ido, nembaj, ha igy lesz annak is meglesz a varazsa.

hetvegen meg ha ugyes vagyok egy reggeli futast be tudok preselni a repulo induasa elott, aztan jovoheten felmaraton. meg mindig ijesztoen hangzik de kezdem magam szoktatni a gondolathoz.