az 1306os szamu versenyzo bemutatkozik (V2)

egyre kozelebb a felmaraton, rajtam pedig egyre csak elhatalmasodik a para… ez szerencsere pozitiv hatassal van a felkeszulesre, azt hiszem meg soha nem futottam ennyire szorgalmasan mint mostanaban. az egyetem meg egyeb bokros teendoim miatt pedig reggelre kell iktatni a futasokat, meg jo hogy vilagos van reggel fel 7tol. furcsa, mert annak ellenere hogy reggelente altalaban nehezen kelek es alapvetoen egy ‘este aktiv’ ember vagyok, a reggeli futasokat kifejezetten elvezem. es amig hetvegen hajlamosabb vagyok lassitani egy darabon hazafele, addig ezt reggel nem tehetem mert pont kivan szamolva a tav es elkesnek a melobol ha elszurnam az idomet.

probaltam terkepet generalni vasarnap, rengeteget szerencsetlenkedtem mire feladtam, szal majd eztan. inkabb leirom, hatha akad olyan akinek mond is valamit. szal az alap nagyjabol 10k-s korom az ugy nez ki hogy a london fieldsen keresztul futok le a regent’s canalhoz, ott a victoria park fele egeszen mile end-ig, majd a hidnal vissza, fel a mare streetnel egyenesen hazaig. a nagykornek tobb variansa van, vagy angel fele toldom vagy poplar fele, hogy 13-14-15 k-ra egeszuljon ki. ennel tobbet meg nem tudtam futni, 2 orat plane nem es kicsit aggaszt hogy amitol pl hetvegen a halalomon voltam az alig tobb mint a fele annak amit le _kene_ futnom aprilisban.

ha pozitiv akarnek lenni azt mondanam hogz van _meg_ egy honap, ezalatt el kene jutni egy olyan szintre hogy 18k-t lefutni es tulelni. mostanaban probalok nem kihagyni egy futast sem, nagyjabol ketnaponta. emellett azert beiktatok uszast is es a bicajjal munkabajaras is egesz jo edzesfelenek. erzem amikor lepcson jovok fel a harmadikra:)